Skip to main content

Autokorjaamo

Monimerkkikorjaamomme palvelee sinua vankalla ammattitaidolla ja meiltä saa autoosi sopivat autonkorjaukset, määräaikaishuollot, öljynvaihdot ja kaikki muut huolto- ja korjaustyöt. Meiltä löytyy monipuoliset testerilaitteet, nelipyöräsuuntaus laite, rengaskoneet, ilmastointihuolto, ohjelmointilaitteet. Seitsemän nosturipaikkaamme takaavat nopean vasteajan korjauksille. Käytössämme on myös VAG Konsernin (Audi, VW, Skoda) BMW ja Mercedes-Benzin sähköinen huoltojärjestelmä minne kirjaamme autoosi tehdyt huollot, jos autossasi on sähköinen huoltokirja.

Varaosamyynti

Kauttamme saat myös tilattua autoosi varaosia seuraavaksi arkipäiväksi, jos haluat itse huoltaa ja korjailla autoasi!

Kaikki huollot

Suoritamme kaikkien merkkien kaikki huollot ammattitaidolla ja valmistajan ohjeiden mukaisesti!
Toki suoritamme myös halutessasi pelkän öljynvaihdon tai muut pienemmät huollot autoosi.

Katsastus

Meillä ABS1 löytyy myös oma yksityinen katsastusasema jossa suoritamme kevyen kaluston määräaikaiskatsastuksia, rekisteröintikatsastuksia, omistajan vaihdoksia ja muita katsastukseen liittyviä toimenpiteitä.

Tilat ja laitteemme ovat uusia ja palvelumme on rentoa, asiakaslähtöistä ja ammattitaitoista.

Katsastus 49€ sisältäen päästöt

Suoritamme viralliset vahinkoarviot

Kolarin tai muun vahingon sattuessa suoritamme ajoneuvosi viralliset CABAS laskelmat vakuutusyhtiöllesi ja vauriokorjaamomme korjaa autosi takaisin entiseen loistoonsa!

Kolarikorjaamo/Automaalaamo

Kolarikorjaamossa korjaamme kaikki isommat kolarikorjaukset niin kuin myös pienet ruostekorjaukset todella vankalla ammattitaidolla. Laatu on poikkeuksellisen isossa roolissa jokapäiväisessä työssämme mikä takaa asiakkaalle onnistuneet kolarikorjaukset ja maalaukset.

Olemme INCAR virallinen kumpanikorjaamo ja kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä.

Lasien vaihto

Saat meiltä tuulilasien korjaukset ja vaihdot.

Autosähkötyöt

Autosähkön vianhakua ja korjausta saat myös meiltä, aina johtosarjojen uusimiseen saakka! Kysy rohkeasti jos autosi sähköt temppuilee!